Hyra hus i Thailand

Avslappnat boende i Hua-Hin

Välkomna att hyra vårt fina hus på Thailand resort soi 112 i Hua-Hin. Thailandresort är ett välskött område med service som restaurang, flera pooler, gym, boulbanor, beachvolley, tennisplan, grönområden, biljard och en liten affär med reception där du kan boka transfer, städning, tvätt, moped mm.

Huset är på 180m2 inkl. den stora sköna altanen på 50 m2 där du äter frukost, slappar och har det skönt i soffan eller hängmattan.

Invändigt har vi tre sovrum. Sovrum 1 en 180cm dubbelsäng med egen dusch och wc, sovrum 2 med två 105cm sängar samt sovrum 3 med 160cm dubbelsäng. En extra dusch och wc.

Stort välutrustat kök med diskmaskin, ugn, mickro, kaffebryggare, brödrost, mixer, juicemaskin mm. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Liten tvättstuga finns det också. Hyran betalas direkt till oss. På plats i receptionen betalar ni för in och utcheckningsstädningar, dricksvatten, el och övrig service.

Hyra från 3500kr/vecka på lågsäsong till 5500kr/vecka på högsäsong. För längre hyres tid än tre veckor diskuterar vi gärna priset.

In och utcheckningstädningarna kostar ca 400kr/st, vatten ca 50 kr/10 l och elen kostar som hemma.

Tveka inte att höra av er för mer information för bilder besök vår fb sida hyra hus nu

Husets webbsida