Info

GÅRDSHOTELLET

Incheckning 15-17
Utcheckning 11.00
Åke 0709-398810
Eva 0709-398811

Husdjur är välkomna i vissa rum, vänligen respektera att andra gäster kan vara rädda och håll hundar kopplade. Våra fyrbenta vänner får inte vistas i sängar eller stoppade möbler.

Bagageservice: Tidig incheckning eller sen utcheckning? Vi tar hand om bagaget så länge.

Servicestation: I korridoren hittar ni vår lilla servicestation med bla. Kaffe, te, choklad och vår is maskin.

 

FRUKOST

Frukosten serveras 8.00-9.30 i matsalen. Här dukar vi upp nygräddat bröd, goda pålägg, fil, flingor, frukt, småvarmt, äggakaka och mycket annat både väntat och oväntat. Vi tycker om att arbeta med närproducerade och ekologiska produkter. Är ni morgonpigga och sugna på en kopp kaffe så finns vi på plats från ca 7.00.

ÄTA

Hos oss kan ni njuta en god matbit och något att dricka till. Vi har inte alltid öppet för mat och dryck så hör med oss för säkerhet skull. I vår Deli kyl hittar ni lite godsaker till försäljning. Tvärs över vägen ligger Franskans crêperie där ni kan njuta salta och söta crepes och cider i kopp till tonerna av Edith Piaf (glöm inte att boka bord i god tid). www.franskans.n.nu

 

ATT GÖRA

Det finns mycket att göra på Österlen och det är nära till det mesta oavsett om man önskar skog, hav, shopping eller öppna landskap.